آژانس هواپیمایی ستاره ونک

تماس : ۰۲۱۴۲۳۰۹ | ۰۲۱۸۸۸۸۰۰۰۰

چگونه ویزای توریستی استرالیا بگیریم؟

استرالیا یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است که در کنار جاذبه‌های طبیعی و گردشگری همواره در کانون توجه گردشگران و مهاجران قرار دارد. در ادامه، برای آشنایی با نحوه دریافت ویزای سفر به استرالیا همراه ستاره ونک باشید.

 

استرالیا به دلیل برخورداری از آب و هوای معتدل در طول سال، جاذبه‌های طبیعی و گردشگری مانند آبشارها، جنگل‌ها، سازه‌های مدرن و …. در کنار اقتصاد غنی و پویا – دومین کشور ثروتند دنیا پس از سوئیس – همواره از مهم‌ترنی مقصدهای گردشگران

و مهاجران در سراسر جهان به شمار می‌رود. ولی همانند اغلب کشورهای جهان دریافت ویزا یکی از الزامات سفر به این کشور است.

 

انواع ویزاهای استرالیا

ویزای اقامت دائم از طریق مهارت و تخصص (Skilled Migration)

مهاجرت از طریق تجارت و سرمایه‌گذاری (Business Migration)

مهاجرت همسر (Spouse Migration)

مهاجرت والدین (Parent Migration)

آخریت فرد بازمانده (Last Remain Relative)

ویزای دانشجویی (Student Visa)

ویزاهای موقت شامل انواع ویزاهای توریستی (Visitor Visa)

 

 

انواع ویزاهای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا یکی از دشوارترین ویزاها محسوب شده و دارای انواع مختلفی است؛ به عبارت دیگر، هر یک از آن‌‌ها برای هدفی خاص و مدتی محدود صادر می‌شوند. همچنین دارندگان هر یک از این ویزاها اجازه کار، تبدیل ویزا یا اقامت دائم در

خاک استرالیا را نخواهند داشت.

ویزای توریستی

با استفاده از این ویزا می‌توان به صورت گردشگر به استرالیا سفر کرده و تا مدت ۳، ۶ و ۱۲ ماه در آنجا اقامت داشته باشید. هزینه دریافت این ویزا در ایران ۱۳۵ دلار و در خاک استرالیا ۳۴۰ دلار است.

 

ویزای توریستی خانوادگی

چنانچه یکی از خویشاوندانتان ساکن استرالیا است، از این طریق می‌توانید به راحتی برای دریافت ویزای گردشگری اقدام کنید. برای این کار کافی است تا دعوتنامه‌ای از فرد مذکور برای شما ارسال شود؛ همچنین لازم است تا وی مبلغی در حدود ۵۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ دلار

را به عنوان امانت به دولت استرالیا بپردازد (این وجه پس از بازگشت مسافر عودت داده خواهد شد). هزینه صدور این ویزا در ایران به صورت آنلاین ۱۳۵ دلار و مدت اعتبار آن ۳، ۶ و ۱۲ ماه است.

 

ویزای توریستی کاری

این نوع از ویزای توریستی مخصوص افرادی است که برای شرکت در کنفرانس‌ها، مصاحبه‌های شغلی، جلسه‌‌ها و قراردادهای کاری و … قصد سفر به استرالیا را دارند. دریافت این ویزا در ایران منوط به پرداخت ۱۳۵ دلار بوده و مدت اعتبار آن بین ۳، ۶ تا ۱۲ ماه متغیر است.

همچنین دارنده این نوع ویزا مجاز به کار در استرالیا نبوده و همانند دو ویزای قبلی فقط تا ۳ ماه می‌تواند در استرالیا تحصیل کند.

 

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی استرالیا

 

 

نکته‌های مهم:

اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ درخواست سفر به استرالیا باشد.

در صورتی دارای دعوتنامه هستید، دعوتنامه ، مدارک تابعیت و آدرس کامل اقوام یا آشنایان ساکن استرالیا را به مدارک خود ضمیمه کنید.

زمان رسیدگی به درخواست ویزای گردشگری استرالیا متغیر است، ولی در صورت کامل بودن پرونده و مدارک معمولا پس از حدود ۳ تا ۵ هفته نتیجه درخواست متقاضی مبنی بر واجد شرایط بودن وی برای دریافت ویزا مشخص خواهد شد.

 

در حال حاضر، کلیه مراحل صدور ویزا در سفارت استرالیا به صورت آنلاین انجام می‌شود و نیازی به مراجعه حضوری ندارد.

 

با ستاره ونک همراه باشید

 

 



سفر به سبک ستاره ونک ...

اطلاعات تماس

چهار راه جهان کودک پلاک 53

021-88880000

021-42309

پشتیبانی 24 ساعته بلیط خارجی :

0912-21-42309

Info@Setarehvanak.com

شبکه های اجتماعی

خبرنامه