آژانس هواپیمایی ستاره ونک

تماس : ۰۲۱۴۲۳۰۹ | ۰۲۱۸۸۸۸۰۰۰۰

چگونه ویزای کانادا بگیریم؟

روادید گردشگری یا با به عبارتی ویزای توریستی یکی از متداول‌ترین روش‌های رایج برای سفر و بازدید از کشورهای مختلف در بازه‌های زمانی کوتاه مدت است. کانادا نیز یکی از کشورهایی است

که به دلیل شرایط اجتماعی و اقتصادی در زمره مقصدهای گردشگران و البته مهاجران قرار دارد. البته با توجه به میزان بالای تقاضا برای سفر به این کشور، مقررات بسیار محکمی از سوی دولت این

کشور برای ورود شهروندان خارجی به این کشور وضع شده است؛ ولی در صورت آشنایی با شرایط، مراحل و مدارک مورد نیاز می‌توان ویزای این کشور را نیز دریافت کرد.

نکته قابل توجه اینکه در حال حاضر، به علت تعطیلی سفارت کانادا در ایران، کلیه فعالیت‌های این سفارت به حالت تعلیق درآمده و شهروندان ایرانی برای دریافت روادید می‌توانند از طریق نمایندگان

قانونی یا شخصا به سفارت کانادا در کشورهای همسایه از جمله سفارت کانادا واقع در آنکارا، پایتخت ترکیه، مراجعه و مراحل قانونی دریافت ویزا را طی کنند.

 

انواع ویزای توریستی کانادا

۱) ویزای یکبار ورود (Single Entry)

۲) ویزای چندبار ورود (Multiple Entry)

 

شرایط لازم برای شهروندان ایرانی متقاضی ویزای کانادا

 

 

شهروندان ایرانی متقاضی دریافت ویزای توریستی کانادا باید در کلیه موارد ذیل اطمینان خاطر افسر اداره مهاجرت را جلب نمایند؛

 

 

 

 

 

 

 

 

مدارک لازم برای صدور ویزای کانادا

 

تکمیل فرم درخواست (برای دریافت این فرم‌ها می‌توان به وب‌سایت اداره مهاجرت کانادا مراجعه کرد).

گدرنامه دارای اعتبار (حداقل ۶ ماه)

دو قطعه عکس پرسنلی پشت نویسی شده (نام و سال تولد)

سند تمکن مالی مانند پرینت کارکرد حساب بانکی جهت تضمین تامین مخارج در طول مدت اقامت و هزینه بازگشت به ایران

 

نکته‌ها

 

همراهان فرد متقاضی مانند همسر و فرزندان ملزم به تکمیل فرم تقاضای مجزا نیستند؛ ولی، کلیه مشخصات آن‌ها باید در لیست اصلی درج شود.

در صورت نیاز به آزمایش‌های پزشکی سه ماه به زمان بررسی و صدور ویزا افزوده می‌شود.

هزینه صدور ویزا غیر قابل استرداد بوده و می‌تواند بصورت ریالی از طریق بانک تجارت پرداخت شود.

در صورت نیاز و هرگونه مشکلی در زمان حضور در کانادا شهروندان ایرانی می‌توانند به سفارت ایران در اتاوا و انتاریو مراجعه کنند.

از تاریخ اول دسامبر سال ۲۰۱۱، والدین، پدربزرگ و مادربزرگ شهروندان کانادا می‌توانند از «سوپر ویزا» برای سفر به کانادا استفاده کنند. این ویزا تا دو سال دارای اعتبار بوده و این افراد می‌توانند

بدون نیاز به درخواست مجدد ویزا، تا پایان اعتبار آن بارها به کانادا سفر کنند.

حداکثر مدت اقامت با ویزای توریستی در کانادا مدت ۶ ماه است.

از تاریخ ۱۱ دسامبر سال ۲۰۱۳، کلیه شهروندان ایرانی متقاضی ویزا ملزم به ارائه داده‌های بیومتریک از قبیل عکس و اثر انگشت هستند.

همچنین، با توجه به زمان‌بر بودن مراحل صدور ویزا توصیه می‌شود تا متقاضیان حداقل یک ماه پیش از موعد خروج (زمان سفر) اقدام به ارائه درخواست خود به همراه مدارک مورد نیاز برای صدور

ویزا کنند.

نشانی سفارت کانادا در تهران

در حال حاضر، این سفارت تعطیل است.

نشانى : تهران ، خیابان استاد مطهری، خیابان شهید سرافراز، پلاک ۵۷

تلفن: ۸۱۵۲-۰۲۱

نمابر: ۸۸۷۵۷۰۵۴

صندوق‌پستى : ۴۶۴۷-۱۱۱۵۵

کدپستى : ۱۵۸۶۸

وب‌سایت: http://www.iran.gc.ca

 

برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید بلیط با ستــــاره ونک همراه باشید .



سفر به سبک ستاره ونک ...

اطلاعات تماس

چهار راه جهان کودک پلاک 53

021-88880000

021-42309

پشتیبانی 24 ساعته بلیط خارجی :

0912-21-42309

Info@Setarehvanak.com

شبکه های اجتماعی

خبرنامه